Uvjeti korištenja

Izjava o odgovornosti

Stranice www.maxmobile7.hr su u vlasništvu tvrtke Maxmobile 7 d.o.o. (u daljnjem tekstu Tvrtke) sa sjedištem u Zagrebu. Tvrtka je odgovorna za provođenje financijskih transakcija, upravljanje sadržajem i pružanje informacijskih usluga putem interneta. Sav sadržaj na stranicama u vlasništvu je Tvrtke ili njenih partnera i zaštićeni su hrvatskim i međunarodnim propisima o zaštiti autorskih prava. Njihova neovlaštena uporaba predstavlja povredu propisa o zaštiti istih. Internet stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi Tvrtka i služe kao elektroničko prezentacijsko mjesto Tvrtke. Sve navedene marke na stranicama su registrirane, zaštićene oznake proizvođača koje Tvrtka koristi isključivo kao sredstvo upućivanja kupaca prema korištenju proizvoda. Korisnik je suglasan i slaže se da je korištenje internetskih stranica www.maxmobile7.hr isključivo na vlastitu odgovornost. Unatoč pažljivom nadzoru Tvrtka ne preuzima odgovornost za sadržaj vanjskih poveznica. Za sadržaj povezanih stranica odgovorni su njihovi vlasnici. Tvrtka ne može ni na koji način jamčiti da korištenje internetskih stranica neće biti prekinuto ili bez grešaka. Korisnik se slaže i potvrđuje da Tvrtka nije odgovorna za neprikladno ili protuzakonito ponašanje drugih korisnika ili trećih strana te da je rizik od eventualnih šteta nastalih kao rezultat navedenog u potpunosti na Korisniku. Ova izjava o odgovornosti odnosi se na sve štete uzrokovane bilo kakvom greškom, brisanjem, prekidom, računalnim virusom, kvarom, kašnjenjem u radu ili prijenosu, prekidom u komunikacijskoj liniji, krađom, raskidom ugovora, uništenjem ili neovlaštenim pristupom, promjenama ili zlouporabom zapisa, neprikladnim ponašanjem, nemarom, ili bilo kakvom drugom radnjom. Tvrtka ili druga fizička ili pravna osoba uključena u stvaranje, proizvodnju i distribuciju intenetskih stranica nisu odgovorni ni za kakvu štetu nastalu kao posljedicu korištenja ili nemogućnosti korištenja istih. Korisnik je suglasan da se uvjeti ovog poglavlja odnose na cjelokupan sadržaj www.maxmobile7.hr.

Registracija i newsletter

Prilikom registracije svaki korisnik ima mogućnost prijave na naš newsletter. Ako niste registrirani korisnik odnosno kupac, a ipak želite primati naše obavijesti, možete se prijaviti na naš newsletter koji se nalazi na početnoj stranici. U bilo kojem trenutku se možete odjaviti sa liste na linku.

Cijene

Cijene proizvoda dostupnih na web stranicama maxmobile7.hr , kao i cijene popusta i dostave izražene su u kunama (kn) s uračunatim PDV-om. Prodavatelj pruža mogućnost prodaje na veliko i malo, a sve navedene cijene u ponudi su maloprodajne i vrijede isključivo za područje Republike Hrvatske. Važeće su one cijene i ostali uvjeti koje su na snazi na dan zaprimanja narudžbe. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude su podložne izmjenama i mogu se promijeniti bez prethodne najave! Prodavatelj zadržava pravo informiranja o promjeni ili ispravnosti cijene kao i pružanja prilike kupcu da potvrdi ili otkaže svoju narudžbu. U cijenu narudžbe nisu uključeni troškovi dostave koji se za kupce iz Hrvatske. Detaljne cijene troškova ćemo dostaviti u ponudi.

Fotografije i opisi

Fotografije i opisi pojedinih proizvoda dobiveni su od proizvođača i/ili dobavljača proizvoda. Sadržaj postavljen u vlasništvu tvrtke Maxmobile 7 d.o.o., nastoje što točnije navesti karakteristike proizvoda, no zadržavamo pravo pogreške u opisu i fotografiji proizvoda, pa Vas molimo da nas, ako iste primjetite, odmah obavijestite na neki od kontakta. Upit za pojedine proizvode moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu putem e-mail kontakata navedenih na web stranicama.

Podnošenja prigovora potrošača

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14.) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našim poslovnim prostorijama pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora. Prigovor također možete poslati putem pošte ili na e-mail adresu: info@mamobile7.hr Trgovac se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u pisanom obliku u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora. Trgovac, Maxmobile 7 d.o.o odgovaran je za materijalne nedostatke proizvoda koje prodaje, a sukladno odredbama Zakonu o obveznim odnosima. Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti i putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje. To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku. Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU. (https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HR)Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14.) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našim poslovnim prostorijama pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora. Prigovor također možete poslati putem pošte ili na e-mail adresu: info@mamobile7.hr Trgovac se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u pisanom obliku u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora. Trgovac, Maxmobile 7 d.o.o odgovaran je za materijalne nedostatke proizvoda koje prodaje, a sukladno odredbama Zakonu o obveznim odnosima. Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti i putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje. To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku. Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU. (https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HR)

Izjava o privatnosti

Tvrtka Maxmobile 7 d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza;

  • informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka,
  • redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka,
  • uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Maxmobile 7 d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Tvrtka se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija i ne može se smatrati odgovornom za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web stranice/trgovine ili propusta djelatnika Maxmobile 7 d.o.o. Prihvaćanjem ovih uvjeta potvrđujete da ste upoznati sa svim uvjetima koji su ovdje navedeni, da ste prilikom registracije na njih bili upozoreni te da ih prihvaćate. Maxmobile 7 d.o.o. je sukladno čl. 18a Zakona o zaštiti osobnih podataka (“Narodne novine” br. 106/12) imenovao službenika za zaštitu osobnih podataka. Sve promjene politike privatnosti bit će pravodobno objavljene na ovoj stranici ili učinjene dostupnima korisnicima na neki drugi prikladan način.

Primjedbe i prigovori

Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina audiocinema-art.hr vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail: info@mamobile7.hr. Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.

Prijava na newsletter

    Prijavite se za primanje obavijesti o najboljim ponudama!